CE mærkning

ce

CE godkendelse af både og vandscooter.

Det er nu blevet en helt del lettere, at få sit fartøj CE godkendt, da der er kommet fast location i Danmark for CE inspektioner, i 9600 Aars (mellem Randers og Aalborg). 

Grundet den store efterspørgsel fra private, bådforhandlere samt bådværfter i Danmark, har man valgt at få fast adresse for besigtigelse.

Således undgås nu fremadrettet at man skal transportere fartøjerne til udlandet for at få dem CE godkendt. 

Alle fartøjer placeret på markedet i EU efter 16. juni 1998 skal have et gyldigt CE certifikat for at må sejle og handles lovligt i Danmark/EU og for at kunne være forsikringsdækket ved uheld.

(Vandscooter/Jetski er først gældende pr. 01.01.2006 dog undtaget parallelimporterede fartøjer, som beskrevet herunder).

NB. Alle fartøjer - Vandscooter/Jetski såvel som både, uanset alder, der er parallelimporteret fra tredje land til EU eks. fra USA, efter 18. juni 1998, skal CE godkendes, uanset produktionsår.

Ønsker du en pris eller anden info i relation til CE godkendelse af din båd, ser vi gerne at vi modtager din forespørgsel/spørgsmål pr. mail som første led i processen.

Du bedes oplyse os følgende:

Kontaktinfomation:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon 21 79 99 40

 

Nb. De fleste er ofte af den tro at CE mærkning blot er en simpel proces hvor et par dokumenter skal stemples og så er den sag ude af verdenen. Det er langt fra tilfældet. En CE godkendelse kan/skal sidestilles med en komplet typegodkendelse af eks. en bil eller en motorcykel. Det er en omfattende proces som man skal igennem helt fra bunden uanfægtet om man så kom med to ens både og CE certificerede dem lige efter hinanden, - så vil det kræve ligeså meget arbejde på nr. 2 båd. Vi gør processen nem og overskuelig for dig, - det er os der trækker i arbejdstøjet.

 

Udskriv